Sommar

...när den är som bäst.

Nu har jag upplevt min första festival (wiiiihi!!!), skitskoj, ska absolut tillbaka, Roskilde nästa år kankse?! (Vad säger du Songan? Kommer du ihåg löftet i förrgår där runt midnatt..) :P)
Det var askul, massa glada (och fulla ifos) människor överallt, bara att softa, ta en öl till frukosten och sen se massa band, kan det bli mycket bättre?
Min kusin Lina var tydligen där också, men det var inte konstigt att jag inte träffade på henne, och så har jag ju inte ens träffat henne på kanske 2år så jag vet inte ens om jag skulle känna igen henne... :P (haha, jodå lina...)
Men jag träffade en gammal klasskompis från högstadiet, Åsa, vi var och hälsade på våra kompisar i ett annat camp och så stötte vi ihop bara..haha. Och sen också Tom och Samuel från gymnasiet, råkade bara hamna bredvid dem på Salem al Fakir, och märkte inte ens från början att det var de, haha. Kul.
Jag har en del bilder därifrån men jag har lagt nästan alla (jag fått än så länge iaf) på min bilddagbok, så kolla gärna där ;) (kajsa87.bilddagboken.se)

Midsommaren blev det att jag firade med Songan, Tove, hennes kille och hans kompisar på en ö utanför Kallhäll utanför Sthlm. Typ 18fulla ungdommar på en öde ö...hmm...Hur ska detta sluta, haha. Klart att några av killarna ballade ur, det märkte man ju på en gång att det inte skulle sluta bra...
Under de första 10min högg de ner typ 2 träd ("vi måste ju ha en midsommarstång...") Öhh...ok, lycka till, och nä, resultatet blev att det bara låg trädslippror överallt, jaja.
Ok att det spårade ur senare på kvällen, några av killarna fick för sig (?!) at sparka ner några av tälten..hmm...smart?! Lägga batterier i elden, hugga ner fler träd och uppföra sig allmält störigt, men det var inget jag stötdes av så himla mycket, gick och la mig relativt "tidigt" haha.
Jag hade kul iaf, käkade gott och tog lite snaps då o då....hmm....  :P

Nu har Fia äntligen kommit hem från Australien och kommer vara hemma hela 2 månader!! Det var nästan ett halvår sedan jag såg henne men det kändes som 1 vecka efter 20 min... Härligt!!
Ska iväg och träffa min kära granne om en liten stund så jag måste väll försöka avrunda detta på nåt sätt...
Min födelsedag..!! Jag vet inte riktigt hur det kommer bli :S Vill ha nån fest eller nåt, och det enklaste sättet borde att hyra ett ställe nånstans så är drickat fixat också men jag känner inte att jag vill/orkar ta tag i det....:S Får se, men just nu ser det ut att bli helgen före jag fyller iaf, lör den 28juli... Sen försvinner både Hannah och Fia och förmodligen ska jag jobba helgen efter också... Får se hur dte blir.

Sjuk...

Nu var dte ett tag sedan jag hängde framför min blogg (de har du rätt i ida..:p) men det har inte hänt så mycket. Jag har mest varit sjuk...jättetråkigt. Det är bara det att det typ inte går över för att jag vägrar inse att jag är sjuk och går inte och lägger mig i tid, käkar glass som man vanligtvis gör på sommaren (INTE bra för min hosta) och springer runt på stan som en tok, jag har ju massa saker jag måste ha inför hultsfred imorn!!! Ahh!! Va kul de ska bli!!!

Dte enda lite jobbiga med att bo i tält just nu och vara utomhus konstant i 5dagar är väll min förkylning o hosta, men den kommer nog att gå över närsomhelst nu hoppas jag, jag har tom köpt förkylningsmedicin för 100kr som ska hjälpa det att gå över fortare. Så det blr nog bra.
Mmm, så imorn bär dte iväg. 9.00 går festivalbussen från cityterminalen direkt till hultsfred där min kompis kille redan (förhoppningesvis) satt upp våra tält eftersom han och hans kompisar kom i måndags. Toppen!!

Jobben i sommar verkar ordna sig, ja har inte hunnit säga de till så måga än, men det blev inget jobb för mig på ica... Inga timmar på schemat iaf, utan jag står som extrajobbare... Men jag fick 3dagar (jippie??) samma dag jag var där och satte upp en lapp om extrajobb och idag fick jag en hel  vecka också. Bottentrist att det var under Arvikafestival-veckan bara....!! Men den hade jag ju ändå inte haft råd att gå på, jafg har verkligen INGA pengar alls. Och jag som (längst innerst) verkligen ville till Paris också. Skaffade ju tom ett nytt pass i fredags, 400spänn!!!! Men dte kommer nog användas ändå, det är ju alltid bra att vara förberedd!

Nu ska jag ut på stan och hitta regnkläder, KAN vara bra att ha med på festival, haha. (Smart drag där kajsa....)

Tårar tårar & tårar

Sjuk känsla. Hela skolan går runt i tårar. Väldigt underlig känsla.

För två dagar sedan gick en av skolans mest omtyckta lärare bort, Kerstin, pianolärare. Alla på hela området är helt omskakade och blanka i ögonen. Minnesstuden skulle hållas i samband med skolavslutningen och där hade allt tydligen brustit...

Sen åker ju alla härifrån idag. Har bölat hela dagen.... Klarar inte mer snart.